Списание Interview направи страхотен подарък на една от най-разпознаваемите и скъпоплатени актриси в Холивуд – навръх рождения ден на Дженифър Анистън изданието публикува нейна жестока фотосесия. На 11 февруари приятелката навърши 51 – възраст, която със сигурност не бихме й дали, разглеждайки снимките, правени от модната фотографка Alique.

Вместо интервю изданието публикува непринуден разговор с дългогодишната й звездна приятелка 55-годишната Сандра Бълок, в който двете обсъждат запознанството си. Тук идва интересната част – запознава ги актьорът Тейт Донован (известен с участието си в сериала „Ориндж Каунти: Кварталът на богатите“) по време на парти на наградите „Златен Глобус“ през 90-те години на миналия век, с когото и двете са били гаджета. Първа е Сандра Бълок, която е сгодена за него в периода 1992-1995 година, след това застъпва Джен, която се вижда с актьора от 1995 до 1998-а, когато среща Брад Пит и две години по-късно се омъжва за него.

Като добри приятелки в разговора двете обсъждат още махмурлука от уиски, стереотипите в Холивуд и как Анистън успява да бъде позитивна, да се радва на живота и да заразява всички около себе си с положителна енергия.

51-годишната актриса от „Приятели“ споделя още, че израснала в нестабилно семейство, в което се чувствала несигурна, гледайки как възрастните в него са нелюбезни един към друг.

Двете приятелки поглеждат и към бъдещето – Бълок пита Анистън какво е нещото, което не е направила и очаква с нетърпение да се случи.

„Не е точно какво виждам аз самата да правя, по-скоро е картинка в главата ми, в която чувам и виждам океана, чувам смях, виждам тичащи деца, чувам леда в чашата, подушвам мириса на приготвена храна. Това е най-щастливата картинка в главата ми.“

Целият материал ще бъде публикуван в мартенското издание на списание Interview, на чиято корица е зашеметяващата Дженифър Анистън.