Малко са жените на 50 години, които нямат видими корекции по тялото си и притежават смелостта да облекат толкова рискован тоалет като Дженифър Анистън.  Коприната е претенциозна материя, която освен че лесно се мачка, прилепва и издава всяко несъвършенство на фигурата. За щастие, Джен няма какво да крие, а точно обратното – красивото й тяло разцъфтя в бяла копринена рокля Christian Dior по време на наградите на Гилдията на филмовите актьори (SAG), които бяха връчени за 26-и път през изминалата вечер в Лос Анджелис.

Тоалетът на приятелката Анистън ще остане в историята и като най-подходящата секси рокля, с която да срещнеш бившия. На церемонията 50-годишната холивудска актриса се засече зад кулисите с бившия си съпруг Брад Пит.

Историята на роклята е също толкова интересна, защото тя е от личната колекция на актрисата, а не под наем за вечерта, каквато е практиката в Холивуд. В интервю Джен споделя, че тя е подарък, който си направила сама.

Това е Джон Галиано за Christian Dior – винтидж рокля, която си подарих на самата себе си. Това е инвестиция. Това са дизайнерите, които работят за конкретни модни къщи – имам само няколко.“

Разбира се, звезди на вечерта бяха и други актриси, които се отличиха със стилна визия. Вижте ги в галерията ни.

Продължение на темата с роклята можете да прочетете тук: