Кратката среща на Дженифър Анистън и Брад Пит по време на церемонията за връчване на наградите на Гилдията на филмовите актьори (SAG) развълнува света и засенчи самото събитие в светските хроники.

Вчера писахме за разкошната бяла копринена рокля на Джон Галиано за Christian Dior, с която 50-годишната Дженифър обра овациите на церемонията в Лос Анджелис, а днес темата има весело продължение.

Актрисата публикува в Instagram две снимки с думите: „Без гънки… по-трудно е, отколкото изглежда! Някъде между тези два кадъра колегите ми дадоха награда, която ценя много, и нощ, която няма да забравя. Благодаря на екипа на сериала „The Morning Show“. Време е да се връщаме на работа!“

На втората снимка виждаме роклята, артистично захвърлена върху мраморна вана, статуетката от Гилдията на филмовите актьори и обувките на актрисата.

Дженифър Анистън спечели наградата за женска роля в драматичен сериал, а останалите номинирани бяха Оливия Колман, Хелена Бонам Картър, Джоди Комър и Елизабет Мос. Това бе първото отличие за Анистън от Гилдията на филмовите актьори след 1996 г., когато колегите оцениха работата й в сериала „Приятели“.

Най-обсъжданият момент на вечерта бе кратката среща, съпроводена с докосване по ръцете, между бившите съпрузи Дженифър Анистън и Брад Пит, който също получи награда за ролята си в новия филм на Тарантино „Имало едно време… в Холивуд“.

Двамата бяха женени в периода 2000 – 2005 г. През август 2015 г. актрисата се омъжи за Джъстин Теру, но понастоящем са разделени.

На церемонията в Лос Анджелис в неделя вечерта камерите уловиха и друг любопитен момент: как вече получилият наградата си Брад Пит гледа на екран в бекстейджа речта на Дженифър. Актрисата, която на 11 февруари ще навърши 51 години, определи в интервю този момент като „сладък“.

56-годишният Брад Пит се ожени през август 2014 г. за Анджелина Джоли, но двойката е в процес на развод.

Когато Брад получи наградата в неделя, той разсмя цялата зала с думите: „Ще добавя това в профила си в Tinder”.


Искате ли Брад и Дженифър да се съберат отново?