Aмериканският режисьор Куентин Тарантино едва не се сбил с друг клиент в бар в Кан, съобщава британският вестник "Мирър", цитирайки източник.

Създателят на "Криминале" едва не се сбил в хотел "Карлтън" в Кан, след като се опитал да заеме чуждо място в лоби бара", се казва в публикацията.

Според източника Тарантино се приближил до мъжа и искал да вземе стола му. Клиентът отказал да отстъпи мястото си, след което режисьорът се ядосал и го попитал: "Ти не знаеш ли аз кой съм?".

След това отново се опитал да вземе стола, на който мъжът продължавал да седи. С това Тарантино привлякъл вниманието на околните, които провокирали спорещите да се сбият. Тогава Тарантино се отказал и решил да заеме друго място, пише още БГНЕС.

Куентин Тарантино е един от най-известните режисьори на 21 век, който дебютира през 1992 г. с филма Глутница кучета (Reservoir Dogs). Две години по-късно е съсценарист, режисьор и актьор във филма "Криминале" (Pulp Fiction) , за който получава първия си Оскар (за най-добър сценарий).

Вижте повече за Тарантино в следващото видео: