"Идиотитe обичат да сядат зад клавиатурите си и да пишат мнение за телата ни. Но нека да разваля представите ви. Има два вида хора на света - такива, които гледат доброто, и такива, които гледат лошото. Така че - можете да ни гледате и да виждате два кофти женски задника, които се обичат и се подкрепят, независимо какво предизвикателство им поднася живота. Или можете да търсите недостатъците ни, да се чудите какво не ни е наред и да намерите тъга там, където се споделя радост."

Те двете са най-добри приятелки. И двете често са се сблъсквали с преднамереното мнение на хората, които ги съдят само по външния вида. Така се ражда идеята им да претворят притесненията си във фотопроект.  

"Какво бихте предпочели - да сте заобиколени от хора, които ви влачат надолу, или от такива, които ви вдигат, когато паднете? Аз направих своя избор. Станах много добра в рязане на онези, които не могат да видят колко съм добра отвътре. Блокирам. Изтривам. Казвам довиждане."


Двете най-добри приятелки нямат предразсъдъци и не се притесняват да показват себе си без дрехи. Защото това са просто тела, външни обвивки, които не могат да казват всичко за човека. А едно истинско приятелство не може да се гради на външна обвивка. 

За снимките едната облича най-големият размер бельо, другата - най-малкият. Помежду им има много разлики. Но единственото,което и двете виждат, когато са заедно, е колко много се усмихват.

Gliter e момиче, обсебено от модата, което обожава да пътува. Другите й страсти са фитнес, музика и дизайн. Свръх килограмите й никога не са й пречели да изразява мнението си или да живее живота си така, както й харесва.