Не познаваме много жени, които на 53 могат да си позволят да се снимат по бански и ефектът да е същият, който са успели да постигнат преди 18 години. За едно сме сигурни обаче – коя е първата дама в списъка – категорично Холи Бери, която сподели в Инстаграм своя снимка от плажа и предизвика мигновен уау ефект.

С оранжевия бански актрисата предизвика почитателите си да си спомнят за култовата сцена от поредицата за Джеймс Бонд „Не умирай днес“, в която Холи се появява ненадейно от водата, събирайки всички погледи – разбира се, отново в оранжев бански. В интерес на истината по време на снимките на филма и грандиозното излизане на Бери от морето времето е много ветровито. Между дублите актрисата, която е „само по бански, се увива с кърпи, за да не ѝ е студено.

Наблюдателни почитатели побързаха да сравнят двете сцени и да си признаем – разликата не особено голяма, ако не броим, че днес Холи е с дълга коса и е сложила шапка за разкош.

В интервю пред Джими Фалън през април 53-годишната холивудска звезда разкри и за една не толкова секси страна от снимките на филма. Холи дължи живота си на Пиърс Броснан, с който снимали сцена, в която тя трябвало да го съблазни, но всъщност се задавила и той й се притекъл на помощ.

Последно видяхме Бери на големия екран миналата година в „John Wick: Chapter 3“. В момента тя снима драмата „Bruised”, която ни пренася в света на смесените бойни изкуства – филм, в който Холи не само участва, но и режисира. Премиерата на „Brised” се очаква да е следващия месец на кинофестивала в Торонто.