Уоли e красив ангорски заек, който се превърна в интернет сензация заради красивите си, дълги уши. Те стърчат на главата му почти като ангелски криле. 

Снимките и видеата в Инстаграм профила на Уоли направиха тази порода още по-харесвана и известна.

Кариерата на Инстаграм звезда за Уоли започва в далечната 2015 г. След като събира 280 000 последователи, които се радват на забавните кадри с дългоухия сивчо, Уоли умира, заради увеличение на черни дроб и тромбоза. Стопанката му отива на работа, както всеки ден. Когато се връща, Уоли вече се движи много трудно. Води го в спешното отделение на ветеринарна клиника, където той умира в рамките на един час. Уоли става най-известното дългоухо зайче в Инстаграм. Последователите му във Facebook пък са над 50 000. 


Много семейства предпочитат породата ангора за зайчета домашни любимци, защото козината им е мека и на пипане са като плюшена играчка. Тези животни са доста активни и обичат да си играят със своите стопани. Известни са с това, че имат много симпатични муцунки, което ги прави доста търсени животни от семейства с малки деца.

Освен Инстаграм профил, от името на Уоли е издадена и книга. В нея той е сниман, заедно с другото зайче - Моли, с което стопанката им често ги снима. Книгата е представена от първо лице и разказва за мислите, чувствата и хобитата на Уоли, докато той прави различни забавни неща. 

Приживе Уоли има и друга компания - зайчетата Отис и Суки. Те са от същата порода - английска ангора. Те също често са били снимани и публикувани в профила в Инстаграм, но рпосто не са били толкова забавни и весели като дух, колкото Уоли. Тяхната стопанка призовава никой да не си взема такав апорода зайчета за домашен любимец, ако не разбира изцяло отговорността, която поема за отглеждането им - грижи за здравето, козината и специфична храна.