Принц Луи е почти на 5 години и днес бе първото му посещение на Великденската служба с останалите членове на кралското семейство. Най-млакото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън определено обра овациите с чаровната си усмивка и вратовръзката, чийто принт се състои от малки велосипеди.

Снимка: Getty Images

Всички бяха облечени в синьо, а малкият Луи бе с къси панталони, което във Великобритания е отличителна черта за принадлежност към висшата класа. Порядка, останала от времето, когато само заможните хора са можели да си позволят къс панталон.

Снимка: Getty Images

По-големият брат на Луи – престолонаследникът принц Джордж, е на 9 години и вече ходи с костюм на официални събития. Сестра им Шарлот на 2 май ще навърши 8 години.

Снимка: Getty Images

Крал Чарлз и Камила също бяха в синьо. Тази година Великден съвпадна с годишнината от тяхната сватба. Двойката сключи брак на 9 април 2005 г.

Снимка: Getty Images

По план сватбата е трябвало да бъде на 8 април, но се отлага с ден заради погребението на папа Йоан-Павел Втори. 

Тъй като и двамата са разведени, няма църковна служба. Родителите на Чарлз – кралица Елизабет и принц Филип, не присъстват на гражданската церемония, но взимат участие в молитвената служба в църквата Сейнт Джордж.

Повече по темата вижте тук: