Не само знаменитости, облечени в скъпи тоалети посещават Super Bowl 2024. По време на мача на стадион „Алегзант“ в Лас Вегас фен без риза нахлу на терена. 

Кадри от разигралата се ситуация не бяха излъчени в прякото предаване по CBS, но гости на събитието запечатаха емблематичния момент. 

Мъжът е бил задържан от около шестима служители, отговорни за спазването на реда. След това екипът незабавно е извел нарушителя извън терена.

Засега не е ясно какви са били намеренията на голия фен. Той влязъл на терена в средата на третата част от мача, а играчите и съдиите са спрели само за кратко, докато мъжът бива отведен от охраната.

Хората, които гледаха мача в стрийминг платформи, се включиха с реакции в социалните мрежи, като направиха хумористични препратки към подобния момент на Джейсън Келсе, когато беше без риза по време на мача Канзас Сити Шефс – Бъфало Билс. Имаше и сравнение с шоуто на Ашър на полувремето на мача, което включваше събличане на певеца.

Когато „Шефовете“ се изправиха срещу „Тампа Бей Бъкейнърс“ по време на Super Bowl 2021 г., мъж, облечен в розов бански костюм и черни къси панталони, тичаше по терена, докато играчите, включително Том Брейди, гледаха объркано.

Мъжът на Super Bowl 2021:

Снимка: Getty Images

По време на Super Bowl тази година имаше много интересни моменти, включително 13-минутно изпълнение на 45-годишния Ъшър по време на полувремето, завръщането на Шефовете в средата на играта и много звезди на трибуните - от Тейлър Суифт, подкрепяща приятеля си Травис Келсе, през Лейди Гага до JAY-Z.

Снимка: Getty Images