Той е един от най-ангажираните травъл фотографи на планетата, като е снимал сватбени фотосесии на екзотични дестинации из цял свят, но за B.A. Van Sise сигурно няма нищо по-паметно от последната му работа в Танзания.

Защото самата сватбена церемония е абсолютно неортодоксална, като двамата младоженци Мейлия и Нийл решават напълно да забравят за традициите и обичайни хаос около подготовката на една сватба, за да направят нещо коренно различно.

Вместо да похарчи една торба пари за градинско парти с цветя и кетъринг, калифорнийската двойка решава да превози със самолет близки и приятели до африканската страна, където родителите на Мейлия участват в редица благотворителни организации.

В Танзания двамата ще се оженят, но това е само едната част от плана. Заедно с гостите посещават сиропиталища, училища на Масаи и център за глухонеми и деца със специални нужди и други организации, за да помогнат с парите от сватбата на една по-благородна кауза. А като се има предвид, че сумата за една средностатистическа сватба е солидна, двойката решава, че с тези пари могат да се направят много добри неща за местните хора в Източна Африка.

За да улови уникалното им 10-дневно пътешествие е поканен фотографа B.A. Van Sise, който се запознава с двойката в Танзания след полет от Ню Йорк. Вижте повече от следващите кадри в Инстаграм: