Амбър Хърд, звездата от "Аквамен", е била най-търсената жена в Google през 2022 г. Класацията за най-търсени личности се оглавява от бившия й съпруг Джони Деп и Уил Смит. Амбър Хърд е на трето място, следвана от Путин и Крис Рок.

Фактът, че толкова много хора са потърсили в търсачката името на Амбър Хърд, е разбираем. Актрисата беше в центъра на най-скандалната съдебна драма от 2022 г.: делото на Деп срещу нея за клевета. Предаван по CourtTV, процесът се превърна в хит за мнозина и доведе до множество мемета, повечето от които се подиграваха с момента, в който Хърд си спомня, че кучето ѝ е настъпило пчела.

А кой би могъл да забрави разкритието, че бившата съпруга на Джони Деп уж не е успяла да стигне до тоалетната и вместо това се е изходила в леглото, докато Деп спял в него?

Нито Амбър Хърд, нито Джони Деп излязоха от процеса в толкова добра светлина, но разликата беше, че името на последния вече беше потопено в кал от години. Съдебният процес даде на Деп възможност да покаже на света своята версия на нещата и в резултат на това Хърд излезе от другата страна, изглеждайки много по-опетнена. До края на процеса известните личности публично застанаха на страната на Деп, някои по деликатен начин, а други – шумно и гордо.

Едно от нещата, за които много фенове вероятно и до днес търсят името на Амбър Хърд в Google, е да научат дали актрисата ще се появи във филма "Аквамен и изгубеното кралство" догодина. От известно време се носят слухове за участието на Хърд във филма; от съобщения за значително съкратена роля до други слухове, че героинята ѝ Мера ще бъде преквалифицирана или напълно изключена от филма, пише БГНЕС.