Американската телевизия Си Би Ес излъчи нов 30-секунден клип от така чаканото интервю на Опра Уинфри с Меган Маркъл и принц Хари. То ще бъде излъчено в неделя вечерта (рано сутринта в понеделник българско време).

В новия откъс бившата актриса споделя, че не разбира как кралското семейство очаква от нея и от съпруга й да продължат да мълчат.

„Не знам как след всичко това можем да мълчим. Фирмата има активна роля в разпространяването на лъжи за нас“ – казва Меган, като под „Фирмата“ има предвид институцията на кралското семейство.

„Ако говорим за риск, че някои неща могат да бъдат изгубени безвъзвратно, истината е, че всъщност много неща вече са провалени“ – казва многозначително Меган на 67-годишната тв водеща, с която са съседи в Монтесито, Калифорния. 

В един от другите рекламни клипове Опра Уинфри пък заявява „Казахте някои доста шокиращи неща“.

Във вторник напрежението между Меган и Бъкингам започна да се покачва след публикация в британския вестник „Таймс“, в която бивш съветник на Меган я обвини в тормоз.

В сряда от двореца обявиха, че започват разследване и ще разговарят с настоящи и бивши служители, за да се изясни ситуацията.

Меган Маркъл отрече обвиненията. Неин говорител заяви „Херцогинята е огорчена от тази атака към личността й. Като човек, който сам е бил обект на тормоз, тя ще съдейства за изясняване на случилото се“.

Очаква се в интервюто пред Опра Уинфри Меган Маркъл да говори за адаптацията си в кралското семейство, за брака, майчинството, филантропията и за огромното напрежение, причинено от обществения и медиен интерес към нейното семейство.

„Искам да е ясно на всички, че няма ограничения в темите за разговора“ – казва Опра Уинфри, а в друг фрагмент от интервюто пита двойката „По ваш избор ли мълчахте или ви бяха заглушили?“.

„Сякаш е имало точка на пречупване“ – е друга многозначителна реплика на Опра Уинфри, включена в рекламния откъс.

Повече по темата можете да научите тук: