Бен Афлек е „съсредоточен върху работата и децата си“. Актьорът не иска да поглежда назад към живота си с Джей Ло. Това твърдят източници на сп. People. 

55-годишната Лопес подаде молба за развод на 20 август, с което сложи край на двугодишния брак на двойката. Тя посочи 26 април като дата на раздялата им.

Снимка: Getty Images

Преди официалната раздяла Афлек напусна общото жилище и отседна в друг имот. Докато снима филма „Счетоводителят 2“, той не стъпи нито веднъж в общия им дом.

Въпреки че Афлек и Лопес бяха забелязани заедно на различни събития през пролетта, те прекараха голяма част от лятото на противоположните кътчета по света. През юни Афлек и Лопес пуснахи на пазара имението, което споделяха заедно в Бевърли Хилс. През юли Афлек закупи нов дом в Лос Анджелис на стойност 20 млн. долара.

Снимка: Getty Images

Лопес заяви, че прегръща свободния живот и се радва на времето за себе си. Пространният материал беше публикуван в списание Interview.

„За хората, които са романтици и обичат да са във връзки и искат да остареят с някого, си мислим: „Трябва да имам връзка, за да съм цялостен и щастлив“. А това не е така“, казва тя и шеговито добавя, че „само 30 години са й били необходими“, за да се научи на това.

Снимка: Getty Images

А след друго интервю наскоро с комика Ники Глейзър певицата и актриса се превърна във вдъхновение за всички жени след раздялата си с Бен Афлек.

"Бях сама и отчаяна. Но не съжалявам нито за секунда за случилото се!" - сподели тя.

Снимка: Getty Images

Лопес разкри, че годината й е била трудна, но в крайна сметка "просветляваща". Латино дивата потвърди категорично, че в момента не търси и няма друг мъж до себе си. 

Дженифър Лопес и Бен Афлек Актрисата се сгодиха за първи път в началото на 2000 година. Двамата възобновиха връзката си през 2021 г. и се ожениха през 2022 г.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK