Бела Торн зае позиция по отношение на автографите, които дава. Тя категорично отказва да се подписва върху нейни пикантни фотографии, които са направени, когато е била непълнолетна.

25-годишната звезда от „Влюбени и известни" сподели пред The Hollywood Reporter за пререкание с мъж на улицата по време на филмовия фестивал „Сънданс“. Тогава тя отказва да подпише провокативните снимки, които мъжът ѝ подава.

„Обикновено не им се развиквам, но те ме обидиха", казва тя за ловците на автографи. „Това беше един човек, който буташе снимки пред мен, за да се подпиша, а когато се загледах в тях, видях собствения си образ от корица на списание“, добавя Бела. Фотографията е много провокативна, дупето й е оголено. „Казах, че няма да подпиша това, а той я прибра и после отново я сложи пред мен. Отново отказах. Мъжът извади друга снимка на списание с друг секси момент“, разкрива Бела според списание Hello. След което мъжът продължава да настоява за подпис от Торн.

Фенът на Бела й подарява няколко по-провокативни снимки, които тя прави, когато е само на 16 години. „Просто бях непълнолетна и това е неподходящо", пояснява тя.

Тя преосмисля някои от снимките, които е направила в по-ранните си години, но признава, че не може да промени начина, по който са се случили нещата.

„Не можеш да прекарваш времето си в опити да върнеш моментите, в които си била твърде секси. Или пък да мислиш, че да си жена е само това или онова“. 25-годишната звезда се опитва да гледа на случващото се в перспектива. „Можех да направя много по-лоши неща, както правят много тийнейджъри. Не съм имала наистина тежки проблеми с психичното здраве или да затъна в наистина тъмна дупка. Определено съм била там, но имах голям късмет", обяснява Бела.

Звездата на Дисни е откровена за пътя си към успеха. В ранна възраст тя се е борила с "осакатяваща тревожност" и е пушила трева, която според нея ѝ е помогнала да потисне стреса. Сега тя е основател на собствена компания за канабис, наречена Forbidden Flowers, и е основна фигура на индийската филмова сцена.

Въпреки успеха си Торн казва, че й е трудно "да бъде осмивана за това, че е излязла от къщи" и че хората бързо я поставят в някаква рамка. Това е преживяване, което я кара да се чувства "неудобно" и неспособна. Тя също така се е сблъсквала с омразата на медиите към жените. Говорейки пред The Hollywood Reporter, Торн си спомня, че е получавала въпроси свързани със сексуалното насилие от нейното минало.

„Веднъж давах интервю и някой ми каза, че харесвам жените, защото съм била изнасилена от мъж. Просто се зачудих какво е това, което ме питат. Бях толкова озадачена. Отне ми много време дори да отговоря. В крайна сметка просто им се скарах", разказва Торн за преживяното.

„Как изобщо някой смята, че е нормално да прекрачи границата по този начин и да повдигне две толкова тежки теми от живота ми едновременно по този начин“, пита се самата Бела. Въпреки това Торн казва, че не разбира защо често я наричат противоречива личност. Миналата година тя заяви пред Daily Beast, че според нея всичко се свежда до срама на хората от проститутките.

„Не съм била арестувана. Не правя лоши неща", обяснява звездата. „Разбира се, аз съм жена и това определено играе роля в това. Ако публикува пост по бикини, се казва, че е курва", но ако мъж публикува пост без риза на плажа, реакцията е положителна. Ако някой мъж публикува снимки с различни момичета всеки втори ден, е от готините. „Когато имам тригодишна връзка, след това тя се провали, а после се впуснем в друга тригодишна връзка, положението веднага е категоризирано като трагично, защо?“, пита Бела.