20 май 2015 г. е ден, който няма лесно да забравим, тъй като на залез слънце се насладихме на освежаващия вкус на Strongbow сайдер. Неповторима напитка, която ни повдигна настроението със своите три аромати - ябълка, джинджър и горски плодове. 

В приятна атмосфера на покрива на Grand Hotel Sofia се насладихме и на музикалния микс на харизматичната DJ Деси (от Sentimental Swingers.), която допринесе за празничния дух. 

Strongbow e нововъведение в богатото порфолио на Загорка и навлиза на българския пазар точно навреме, преди големите горещини да завладеят лятото. 

"Вярваме, че с новите продукти, които представяме на пазара, за пореден път показваме смелостта си като компания за това да сме начело на промяната в индустрията, като въвеждаме силни иновации и създаваме положителни емоции и преживявания за нашите потребители", споделя Радина Шкутова, маркетинг мениджър в Загорка.

За тези, които не са има ли възможността да присъстват на събитието, Strongbow отправя покана към всички нас да споделим моментите си, придружени с вкусната напитка, споделяйки снимка в Instagram с хаш таг #Strongbowmap. 

Участвайте! Може да спечелите незабравима вечер на тайна Strongbow локация. Успех.