Софи Маринова отпразнува 47-ия си рожден ден в ресторант в Дубай. Тя получи торта със запалена свещичка и черна кутия във формата на сърце, пълна с рози.

На кутията на английски е изписано „Прави това, което обичаш“ и „Обичай това, което правиш“.

Певицата получи много поздравления в социалните мрежи, а колежката й Татяна записа видео, в което казва „Софи, бъди жива и здрава! Весел празник и много целувки от мен“.

Ромският славей получи видео поздрав и от майка си Мара. „Софке, честит рожден ден! Сто години да живееш! От здраве и от пари да не се отървеш“ – заръчва жената.

Певицата получи поздрави и от своите племенници, записани край коледната елха.

Наскоро Софи Маринова отпразнува 25 години на сцена с голям концерт в Арена Армеец. В него участваха Теодосий Спасов, Устата, Преслава и други звезди.

„Имаше над 10 000 души. Благодаря на колегите, които се включиха! Не се оплакаха нито веднъж, макар че два дни не излязохме от залата, за да репетираме. Преди концерта получих кошница с бели цветя от Лили Иванова. Стана ми много приятно, защото тя е моят идол. От близо година с нея често се чуваме“ – сподели Софи Маринова в "Тази събота и неделя". Повече вижте тук: