Да си родител никога не е било по-голямо изпитание от сега, когато майките и бащите трябва да се превърнат в учители, укротители, готвачи, аниматори и какво ли още не. Ако може всички функции да се изпълняват винаги и едновременно – това е най-добрата комбинация за децата. Какво обаче е да си майка на 5 деца, с които си се изолирала от околния свят – на този въпрос най-бързо и най-изчерпателно може да отговори певицата Софи Елис Бекстър, която е майка на 5 „щури“ момчета, както ги нарича тя в последното интервю, което дава за „Гардиън“. Тя стана известна през 2000 г., когато песента й "Groovejet" стана абсолютен хит.

Най-малкото дете се роди в началото на 2019-а и е само на годинка и няколко месеца. По-големите деца на 41-годишната британка са на възраст от 16 до 3 годинки и всички са момчета – Мики Джоунс се казва най-малкият, а останалите са Сони, Кит, Рей и Джеси. Щастливият баща на баскетболния отбор се казва Ричард Джоунс, който също е музикант и вероятно помага на Софи в отглеждането и въпитанието на децата, но той не присъства в диско видеата, които певицата превърна в ежеседмична традиция.

„Вършенето на каквато и да е работа в момента е предизвикателство. На втората седмица от изолацията вече не бях в настроение – чувствах се равнодушна. Тогава си сложих грим, пайети, избрах песните и се почувствах одухотворена.“

Така се раждат традиционните седмични диско вечери в кухнята на лондонския дом на семейство, които Софи качва като видеа в Инстаграм. В тях тя изпълнява любимите си песни, облечена в различни лъскави диско тоалети, а участие вземат и петте й момчета, като купонът е пълел, защото те й помагат не само за забавната част, но и за бъркотията и страничния шум. В едно от видеата може ясно да се чуе как певицата казва на едно от децата си „Не стъпвай върху бебето.“ С пет момчета наистина е забавно, цветно и никога скучно!

Разгледайте профила на певицата в Инстаграм за още забавни видеа как голямото семейство прекарва времето си в изолация.