В последно време се превърна в мода известните да имат повече от 3 деца. На първо четене се сещаме за няколко знаменитости, чиито семейства са многодетни – само предо няколко дни готвачът Гордън Рамзи оповести новината, че той и съпругата му са в очакване на петото си дете. Друг известен с уменията си в кухнята шеф Джейми Оливър също има 5 деца. Риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест пък чакат своето четвърто дете. В края на миналата година актьорът Еди Мърфи стана татко за 10 път. И така нататък...

Ние приветствам изцяло идеята – колкото повече деца, толкова повече любов!

А ето и една новина в същия дух, която ни зарадва днес – певицата Софи Елис-Бекстър е станала майка за пети път. Това съобщи самата тя в профила си в Инстаграм, разкривайки името на детето и мерките му:

„Той е тук! Мики Джоунс се роди днес, тежи 2,950 г и е абсолютен красавец.“

Новината идва съвсем учудващо за феновете на синеоката изпълнителка, защото само ден преди раждането тя взе участие в телевизионно шоу.

Софи и съпругът й Ричард Джоунс, който е басист на групата „The Feeling”, са заедно от 2002 година, а през 2005 се женят. Останалите им четири деца също са момчета – Сони (14), Кит (9), Рей (6) и Джеси (2).

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На въпрос какъв е полът на бебето певицата отговаря, че все още не знае и се шегува, че с мъжа й правят опити за момче „очевидно“.

„Не би ми харесало който и да е от синовете ми да мисли, че е трябвало да бъде някой друг. Всички те са много желани и различни. Ще го приема каквото и да е то“, коментира майката.

Софи Елис-Бекстър коментира и непрестанните въпроси относно това как съвместява майчинството и кариерата. За нея този въпрос е отегчителен за всеки работещ родител и допълва, че майка й живее на 10 минути от дома й и много често помага в отглеждането. Отделно съпругът й Ричард много й помага. През последните 4 години той е постоянно с нея на турнета. Двамата плануват да пътуват и с новия член на семейството по участия.

Певицата е споделяла в предишни интервюта, че децата всъщност са помогнали на кариерата й, вместо да я възпрепятстват.

„Майчинството ме направи по-добър изпълнител, по-добър артист и по-щастлив човек.“