Актьорът Джон Войт обясни пред американския таблоид TMZ подробности за отношенията с дъщеря си Анджелина Джоли и внучката си Вивиан, пише Page Six.

Анджелина Джоли спечели първата си награда "Тони". Американската актриса беше наградена за  постановката на мюзикъла "Аутсайдерите". Баща ѝ Джон Войт реагира на новината с коментар пред таблоида и използва възможността да поздрави внучката си Вивиан, асистент на продукцията.

Снимка: Getty Images

"Много се гордея с Вивиан и Анджи, защото тя наистина се опитва да насърчава всяко от децата да бъде това, което иска да бъде", каза той и разказа, че младата тийнейджърка е ходила да гледа пиесата няколко пъти, преди тя да бъде представена на Бродуей.

Снимка: Getty Images

Вивиан убедила и майка си да отиде да я гледа. Анджелина Джоли се е "влюбила" в историята и се е обадила на баща си, за да му каже, че ще я продуцира, докато той е бил по средата на снимките на "Мегалополис" на Франсис Форд Копола.

Това е изненадващо, като се има предвид, че Анджелина Джоли и Джон Войт са в пререкания от няколко години.

"Той беше наистина ужасен от времената, когато Анджелина беше по-млада. Едната страна на личността му е наистина изкривена и той не може да направи нищо по въпроса", заяви през 2014 г. близък до актрисата човек.

Снимка: Getty Images

След като обяви, че дъщеря му страда от "сериозни психологически проблеми", Джон Войт обяви, че тя е "глупава", защото е подкрепила народа на Газа през ноември 2023 г., пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Много съм разочарован, че дъщеря ми, както и много други, не разбира Божията чест, Божиите истини", написа той в X.