Актрисата Кейт Бекинсейл разкри каква е причината, довела до влизането й в болница ѝ по-рано тази година. Звездата от сериала “Подземен свят” проговори за здравословното си състояние, пише "Холивуд рипортър"..

Тя задоволи любопитството на феновете си, като отговори на коментарите, които те не спираха да оставят в Инстаграм.

Бекинсейл сподели, че здравословното й състояние се е влошило рязко, докато гледала как вторият й баща умира „шокиращо“, а майка й има рак в четвърти стадий.

„Отслабнах много от стрес и скръб. Бях в болница за шест седмици, защото мъката беше прогорила дупка в хранопровода ми. Заради това повръщах обилни количества кръв“, пише тя.

„Открих, че се храня много трудно и просто работих много, много усилено върху филм, който всъщност беше доста въздействащ, защото включваше и темата за смъртта на баща ми.“

„Хранех се много трудно… Така че наистина не съм загрижена какво мислите за задника ми. Може би трябва да се тревожите за собствения си“ – така актрисата отговори на критиките, свързани с промените на тялото й напоследък.

Бекинсейл и преди e споделяла за раковото заболяване на майка си и смъртта на втория си баща, но с публикацията й в Инстаграм в понеделник за пръв път разкри подробности за здравословните проблеми, които са довели до постъпването й в болницата.

Снимка: Getty Images

Новината за хоспитализацията й излезе през март. Тогава тя публикува галерия в Инстаграм, за да отпразнува Деня на майката. В поста си тя включи и две свои снимки от болничното легло.