Кейт Бекинсейл си има нов приятел. Не е човек, не е куче, а е лисица, която се е подслонила в дома на родителите ѝ. От няколко дни звездата от „Подземен свят“ качва снимки на общуването си с лисицата.

Първият контакт с красивото животно е бил преди три седмици, когато Кейт заварва лисицата в дома на родителите си.

„Родителите ми имат нов приятел, малка лисичка, която иска да прекарваме време заедно“, написа актрисата към снимката, на която се вижда лисичето. „Толкова завиждам, че трябваше да облека Клайв в летния му гащеризон.“

Снимка: Instagram

Клайв е котаракът на Кейт Бекинсейл.

Две седмици по-късно Кейт пусна нов пост за лисицата, в който коментира какви са отношенията между майка ѝ Джуди и лисицата.

„Истина е, че майка ми рядко излиза без две наденички отзад в панталона си“, написа Кейт. „Но и без това е сравнително добра с животните.“

През уикенда Кейт публикува ново видео, от което става ясно, че лисицата вече е осъществила контакт и със самата нея.

„Хубавите неща се случват на тези, които чакат“, написа тя към видеата. На първото лисицата не смее да се приближи до нея, но на второто се е престрашила и се храни от ръката ѝ.

“Раят на лисиците. Плъзнете, за да чуете как Рой прави ситуацията много странна“, гласи следващият пост, посветен на лисицата. На едно от двете видеа се чува как мъж на име Рой споменава, че хората и лисиците могат да се чифтосват и да имат деца.

„Това не е нещо, за което бих искала да мисля“, отговаря Кейт, видимо смутена.

От последните постове на Кейт Бекинсейл се вижда, че двете с лисицата вече са много близки.

Животното изглежда почти опитомено.

Ще видим как ще се развият отношенията между Кейт и лисицата (стискаме палци да не опита на практика теорията на Рой). А още по-интересно ни е какво мисли котаракът Клайв за новия член на семейството.