Брад Гарет и Изабел Куела най-после си казаха "ДА" след четири провалени сватбени дати.

През последните 6 години двамата са отлагали сватбата си по най-невероятни причини - горски пожари, кално свлачище и пандемията COVID-19. Любовта обаче все пак побеждава!

Звездата от "Всички обичат Реймънд" се е оженил за дългогодишната си любов Изабел Куела на 11 ноември 2021 г. в Монтесито, Калифорния. Новината е потвърдена от говорител на актьора за "Пийпъл". 

"Ожених се за любовта на живота си" - казва 61-годишният Гарет в своето изявление. 

В сватбения си ден, 37-годишната Изабел е била облечена в зашеметяващо красива рокля, създадена от Reem Acra. Кройката следва извивките на тялото и леко се спуска до земята. Гарет пък е бил с костюм от Di Stefano.

Двойката се запознава през 2008 г. във галерия Vose в Бостън, където Изабел е работила по това време. След като се срещат в продължение на седем години, Гарет й предлага брак през декември 2015 г. в апартамента "Уинстън Чърчил" в нюйоркския хотел Waldorf Astoria.

Съдбата обаче явно е решила да провери чувствата им, защото ги подлага на дълги и тежки изпитания.

Двамата имат 4 провалени сватбени дати през последните шест години. Причините всеки път са различни и коя от коя по-сериозни - наводнения, кално свлачище, пандемия.

След сватбата си двамата живеят в Малибу с двете си кучета, Айви и Честър, които също са били включени в специалния им ден.

Избел е кулинарен блогър. Предпочита веганската храна. Харесва пътешествията и животните. 

През всичките близо 15 години, откакто са заедно, актьорът никога не се е притеснявал да изразява публично любовта си към Изабел.

Снимка: Getty Images

На рождения ѝ ден миналата година Гарет той написал сладко пожелание в Инстаграм, което гласяло:

"Ти наистина си най-невероятният човек, когото някога съм срещал. За да не те смутя, защото познавам твоята скромност, просто ще ти кажа "Благодаря". За всичко. Ти си любовта на живота ми, въпреки че си свободна за срещи." 

Преди брака си с Куела, Гарет е бил женен за Джил Дивън в продължение на седем години.

Двамата се развеждат през 2006 г. От тази връзка той има две деца - дъщеря Хоуп и син Макс.