Всички, които са гледали хитовият комедиен сериал „Всички обичат Реймънд“, си спомнят трите сладки деца, които играят ролите на децата на главните герои. Али, Джефри и Майкъл са братя и сестра не само в сериала, но и в реалния живот.

Мадилин и братята ѝ Сойър и Съливан Суитън започват да участват в сериала когато са съвсем малки. Мадилин е едва на 4, а момчетата са все още бебета. Сериалът се оказва хит и трите деца стават популярни актьори, но както често се случва със звездите, които започват кариерата си толкова млади, животът извън екрана се оказва голямо предизвикателство.

Снимка: Getty Images


Миналия месец актрисата Меделин Суитън навърши 30 години. Тя вече не е дете, а млада жена, но от приключването на сериала не е участвала в друг толкова успешен проект, затова доста хора ще се изненадат колко се е променило момичето през последните 16 години след приключването на сериала.

Снимка: Getty Images

На 12-години Мадилин получава престижната награда на Гилдията на актьорите, но славата на толкова ранна възраст не може да остане без последици и след приключването на сериала, Мадилин се чувства ужасно. „Като бях млада нормалният живот ми се струваше тривиален, безполезен и невъзможен за мен“, каза тя в интервю през 2019 г. „Аз имах късмета да видя света, да срещна героите си и да работя в успешен сериал в продължение на 9 години. И когато започнах 20-те си години, осъзнах, че съм прекарвала твърде много време в търсене на приключения, вместо да се погрижа за психическото си здраве.

Животът се оказва непоносимо изпитание и за братята ѝ, които не участват в нищо повече, след края на сериала. Двете момчета се опитват да стоят далеч от вниманието на публиката, но през 2015 г., 10 години след края на сериала, медиите отново започват да говорят за тях и то по ужасна причина – Сойър избира да сложи край на живота си на 19-годишна възраст и се прострелва смъртоносно.

Снимка: Getty Images

Трагедията е огромна за всички членове на екипа на „Всички обичат Реймънд“, които са наблюдавали как момчетата израстват на снимачната площадка, но най-тежко е за родните брат и сестра на Сойър. Мадилин пуска кратко изявление, в което насърчава хората да се свържат с близките си.

Един ден той просто беше различен – вече не харесваше нищо“, разказа тя години по-късно. „Изведнъж осъзнах, че брат ми никога няма да се ожени, никога няма да има кариера, никога няма да изживее живота си пълноценно. Това е моя задача сега и аз ще дам най-доброто от себе си.

И наистина, Мадилин решава да се вземе в ръце след смъртта на брат си и да започне да живее живота си по-най-добрия начин. Тя открива любовта и през 2018 г. се омъжва за актьора Шон Дър.

През последните години Мадилин се е отдала на театъра, но все още участва в епизодични роли в телевизията.

Тя често използва социалните мрежи, за да насърчава хората да харесват телата си и да не се срамуват от тях, без значение каква е формата или размерът им.

Преди 3 седмици Мадилин и съпругът ѝ споделиха, че са си купили нов дом и в момента усилено ремонтират къщата, както свидетелстват снимките им в Инстаграм.