Спомняте ли си сладката Аманда Байнс, станала известна с участието си във филми като  „Какво искат момичетата“ и „Какво харесвам в теб“? Може и да сте я позабравили, защото през 2010 година тя обяви, че се оттегля от актьорското майсторство, а през 2017-а, че се връща към професията. Така или иначе тя не е участвала във филми, които да си заслужават, а причината за това е алкохолната зависимост, с която тя се бори през последните години. За щастие новините около 33-годишната американка са добри – преди две седмици тя съобщи в Инстаграм профила си, че празнува своята трезвеност – от година и 2 месеца не е посягала към чашката.

А най-новото около актрисата е, че тя и годеникът й Пол Майкъл очакват бебе. Аманда официално не е потвърдила новината, но Пол е пуснал снимка от ултразвук, направен в понеделник, 13 март. На снимката ясно се виждат имената на Байнс. Аманда и Пол се сгодиха на 14 февруари. Преди това двамата се срещаха едва от три месеца.

Изненадващо е, че щастливата вест за бебе идва само дни, след като Аманда и Пол Майкъл се разделиха и развалиха годежа. Явно двамата в момента са в добри отношения.

През 2018 година Аманда дава интервю за списание Paper, пред което заявява, че историята й с наркотиците започва, когато била едва на 16 години. Тогава снима сериала "Какво харесвам в теб“ и започва да пуши марихуана. През годините пробва и други субстанции като кокаин и екстази. От 2007 година в продължение на 3 години взема лекарството Adderall. През 2010 година под въздействието на марихуана пише в Туитър, че спира да се занимава с актьорство, което според нея било грешка. Била е приемана няколко пъти в психиатрична клиника. Тогава пред Paper заявява, че е чиста от наркотици от 4 години.

2003 г - на премиерата на филма "Какво искат момичетата"
Снимка: Getty Images