В поредица от емоционални публикации в социалните мрежи Шарън Стоун разказва за борбата на семейството си с новия коронавирус. 

Актрисата от "Първичен инстинкт" казва, че нейната баба и кръстница са починали от COVID-19, а сега сестра й Кели и нейният съпруг са в болницата. По думите на Шарън Стоун сестра й Кели "не е добре".

Актрисата отправи молба към последователите си да "гласуват за Джо Байдън", добавяйки: "Моля ви, каквото и да правите, не гласувайте за един убиец."

Шарън Стоун започна да споделя за борбата на близките си с COVID-19 през уикенда, като публикува в Инстаграм профила си снимки от болничната стая на сестра си. 

Актрисата обясни, че Кели "вече има лупус и няма имунна система", за да може да се бори със заболяването, причинено от новия коронавирус. Тя добави: "Един от вас, който не носи маска, направи това".

Поради здравословното си състояние Кели очевидно е била изключително внимателна при спазване на социалното дистанциране, като е напуснала единствено къщата си, за да отиде до аптеката. 

"Когато казват, че има тестове за всички, те лъжат. Когато казват, че има тестове дори за медицинските сестри в болниците, те лъжат. Хората умират и се борят за живота си, защото няма нищо друго, освен лъжи", казва Шарън.

"Това е положението, в което се намираме. Единственото нещо, което ще промени това, е ако гласувате за Джо Байдън и Камала Харис", заключва Стоун.

Видеото, което Шарън Стоун сподели в Инстаграм профила си, е придружено от посланието "Гласувайте за живота".