Александър Кадиев и приятелката му Ивелина Чоева поеха на лятно пътешествие в Средиземно море. Те споделиха снимки от Малта.

Сашо Кадиев, който води предаването „Преди обед“ по bTV, е заедно с модела от 2021 г.

Ивелина Чоева е била е на корицата на Vogue Украйна, а през 2019 г. създава мобилното приложение ZaTeb в борба срещу домашното насилие върху жените.

Тя беше и първият гост в поредицата на LadyZone.bg „Малки разговори“ за 2022 г.

“Първата ми осъзнатата любов е той“, разказа тогава Ивелина. „Двамата сме много емоционални и при нас много често има Бум. Но пък с времето колкото повече се опознаваме, толкова повече намираме път един към друг.”

Въпреки че Александър Кадиев се раздели с майката на дъщеря си, той продължава да поддържа добри отношения с нея. Миналото лято дори сподели снимка от черноморец, на която са всички заедно.

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека“, мъдро написа Кадиев в Инстаграм. „Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!"