Ивелина гостува в "Малки разговори" - припомнете си във видеото.

Ивелина Чоева се разходи по софийските улици с рокля, която е била на баба й Стефка. Приятелката на водещия на "Преди обед" Александър Кадиев облече дреха, която е на повече от 40 години. 

И, признаваме, стои й разкошно! 

"Преди 40 година, една жена на име Стефка е носила тази рокля. Била е млада, красива и щастлива. Две поколения по-късно, същата тази дреха оживява заедно с мен" - разказва историята на малката черна рокля Ивелина. 

Роклята е от черна дантела и има лека прозрачност.

Цялата е обсипана с дребни цветчета, а по гърба и ръкавите има геометрични плохи, които придават на кройката особено очарование. 

"Има нещо забележително и необикновено, как една дреха може да носи духа и модата на различни векове и пак да бъде актуална. Една малка рокля свърза нашите животи, носи радост и красота! Обичам те, бабо" - завършва поста си моделката. 

Въпреки че често споделя свои снимки с модерни аутфити, Ивелина е показвала и семейството си. Тук е със своите баба, дядо и вуйчо. 

Ивелина е модел, била е на корицата на Vogue Украйна, а през 2019 г. създава мобилното приложение ZaTeb в борба срещу домашното насилие върху жените. 

Мечтая да няма нито една жена, която да го ползва. Ако стигна до там, ще съм си изпълнила мисията. Надявам се някой ден това да се случи, да го няма този проблем. Но до тогава ще го разработвам за всички страни, където е нужно.”

За любовта си към Александър Кадиев споделя, че е първата й осъзната. 

Двамата сме много емоционални и при нас много често има Бум. Но пък с времето колкото повече се опознаваме, толкова повече намираме път един към друг.” разказва за връзката им Ивелина.