Да си на 53 години и да се появиш пред целия свят без грим не е за всеки. И Салма Хайек определено не е всеки! Секси мексиканката сподели снимка в Инстаграм профила си, на която е естествена, покрита само с капчици вода. 

Малко лунички по бузите, хубава кожа и мокри, дълги мигли - това може да зарадва всички фенове на Хайек.

В друга снимка актрисата показа корените на косата си, които без покритието на боя са очевидно побелели. "Гордейте се с корените си" - гласи метафоричният анонс към снимката. 

По време на изолацията актрисата прекарваше повече време с децата си, с готвене и в грижи за алпаката Елпако, който преди няколко седмици си счупи крака. Разходките сред природата са й любими и на карантината тя гледа като на начин дивите животни и растения да си починат от присъствието на хората.

"Обзалагам се, че много хора са имали време да оценят пролетта, да се погрижат за плановете и градините си (ако сте луди като мен, дори да им пеете). Да слушат птиците и може би повече от всякога да са благодарни на майката Земя", сподели тя в социалните мрежи.

Салма нарисува лицето си в цветовете на дъгата, като знак за подкрепа на всички лекари и медицински сестри, които се борят с коронавируса на първа линия. И така също беше красива.