Ирмена Чичикова с лудост по Тифани. Не можем да отречем, че приликата с Одри Хепбърн е невероятна! А актьорският талант на Ирмена – безмерен!

 

Евгени Минчев покани най-близки на парти в дома си и ги почерпи с локум и сушени плодове. 

Снимка: Facebook

Милица Гладнишка сподели, че се чувства най-добре на село. „Епа, най-убаво си е на село...у вила с басейн, де ;)))” Актрисата публикува и своя снимка, в която единственият грим, който е положила на лицето си, е селски тен и цвете от градината. 

Михаела Филева се зарадва на дъгата. "След всеки дъжд - изгрява слънце! А понякога не му се чака до края на бурята и подарява щастие :) 

Алисия показа добре поддържано тяло в жълт бански с тънки ленти. Целувките й пък издават и добро настроение.

Мария също тренира за добра физика. Надяваме се не в това облекло, въпреки че посланието под тази снимка гласи: "Как сте, най-любимииииии. Няма събота, няма неделя......... Време за лека тренировчица. Прегръщам вииииии"

Ивет Лалова се отдаде на малки удоволствия, след като даде всичко от себе си на Олимпиадата в Рио. Лекоатлетката посети статуята на Исус, която била от доста време в списъка й с желания.

 

Саня Борисова и Ники Илиев започнаха снимки по филма „All she wrote”. Саня се превъплъти в красивата с източен привкус. Какви ли изненади ни подготвя този талантлив кино дует?

Плочките на Биляна Йотовска могат да депресират или пък да мотивират.

 

Десислава в страстна целувка в басейна с Благой Найденов. Двойката се разходи из красивите Родопи, не пропуснаха да посетят и голямата света обител на България – Рилския манастир.