Пуерториканският певец Рики Мартин заяви преди няколко години, че мечтае за голямо семейство и очевидно усилено работи по въпроса. В събота 47-годишният Мартин беше във Вашингтон, за да получи наградата на „Human Rights Campaign“ – най-голямата организация за защита на правата на ЛГБТ хората в САЩ. По време на речта си, той благодари на съпруга и децата си и обяви, че чака четвърто дете.

„И между другото, трябва да обявя, че сме бременни. Очакваме дете.“

Рики Мартин и Джоан Йосеф имат двама близнаци, Матео и Валентино и дъщеря Лучия на 11 месеца. И трите деца са родени от сурогатни майки, намерени от агенция, но това е единственото, което знаем за тях. След раждането на близнаците им, известно време се предполагаше, че майката на децата е братовчедката на певеца.

Снимка: Getty Images

Много гей двойки използват услугите на сурогатни майки, за да създадат потомство. По същия начин се сдобиха с децата си актьорът Нийл Патрик Харис и съпругът ми Дейвид Буртка, Елтън Джон и съпругът му Дейвид Фърниш, както и дизайнерът Том Форд и съпругът му Ричард Бъкли.

Рики Мартин и Джоан Йосеф сключиха брак през 2017 година. Певецът е един от най-известните поддръжници на гей браковете по света и затова беше отличен с наградата на „Human Rights Campaign“. След другите известни личности, които са я получили, е Лана Уашовски, транссексуалната създателката на „Матрицата“.