Коледният дух обгръща все повече хора. Известни и неизвестни, малки и големи пекат коледни сладки, украсяват и купуват подаръци. Кой колко бе омагьосан от коледната магия? Да проверим... 

Азис стана приемен родител на кучета в нужда. Заедно с партньорката си Галя осиновиха временно Бела, която била със счупена и гипсирана лапичка. Тази добра проява не е само по Коледа. Певецът многократно е помагал на животни в нужда и приюти за кучета.

Дони Василева, по-известна като "Мисис Баба" и една от участничките във "Фермата" през 2015 г., сподели снимка с купища коледни сладки, които е приготвила за празника. Канелени полумесеци, усмихнати личица, шоколадови сърца и звезди с пудра захар излязоха от ръцете на чаровната блондинка, която се сгоди наскоро, за да направят празника вкусен.

Рийз Уидърспуун надписва коледни картички в продължение на 2 часа. Да, някои хора наистина продължават да пращат хартиени! Актрисата явно е една от тях. След това й останаха сили и желание да напише и писмото си до Дядо Коледа. "Бях добро момиче и си изяждах броколито", гласеше част от писмото. 

 Кендъл Дженър се потопи в атмосферата на Коледа само с малко коледни лампички. Потокът от цветна светлина винаги е създавал усещане за магия и уют. Съгласни ли сте?

 

Кейти Хъдсън избра едно от най-сладките изкушения за празниците - горещ шоколад и курабийки под формата на коледна къщичка на ръба на чашата. Какво по-хубаво от това по празниците да си дадеш малко почивка, а около теб да мирише на захар и канела?!