Съпругата на Алек Болдун постави рекорд - 1 милион последователи в Инстаграм. След 7 деца и няколко аборта, Хилария Болдун продължава да вдъхновява много жени с позитивни постове и кратки видеа за поддържане на добра форма. 

Снимка: Instagram

Алек Болдуин благодари на всички свои последователи, помогнали съпругата му да събере 1 милион. 

Илария Каталина Ирена е най-малкият член в семейството на Хилария и Алек Болдун. Тя е седмото дете в известната фамилия. 

За разлика от много други звезди, майка й изобщо не се притеснява да споделя снимки, на които се вижда лицето на новороденето. Често за снимки или клипчета селебрититата използват сърчица и звездички. Хилария обаче сподели видео още от първата секунда живот на най-малката си дъщеря, още не почистена от верникса. 

Снимка: Instagram/@hilariabaldwin

Скоро Алек Болдуин ще става и дядо. 

Най-голямата му дъщеря, моделката Айрлънд, обяви, че очаква дете от приятеля си, музиканта Андре Алън Анджос, известен с псевдонима RAC. 

27-годишната Айрлънд е дъщеря на Болдуин от първата му съпруга Ким Бейсинджър. Сега актьорът е женен за инструкторката по йога Хилария Томас, с която има седем общи деца. 

Алек Болдуин ще става дядо за първи път. Той преживя труден период след инцидента по време на снимките на филма Rust, при който загина операторката Галина Хътчинс. Припомняме, че Болдуин стреля с реквизитен пистолет, който се оказа зареден с бойни патрони. Актьорът не е отговорен за реквизита, но семейството на Хътчинс го обвини, че игнорира проблемите със сигурността на снимачната площадка.

Снимка: instagram.com/hilariabaldwin/