Актрисата Ким Бейсинджър даде едно от редките си интервюта за брака си с Алек Болдуин. Преди около 20 години двамата се сблъскаха в една от най-големите съдебни битки за попечителство, преди развода на Брад Пит и Анджелина Джоли.

Снимка: Getty Images

На въпроса на Джейда Пинкет Смит, водеща на подкаста „Red Table Talk“, дали с Алек Болдуин са обсъждали проблемите помежду си лице в лице, Ким отговори:

„Лице в лице? Не. Не, това не беше… Алек е забавен човек. Всички сме добре и се разбиваме. Но той беше… беше предизвикателство“.

Снимка: Getty Images

Звездата от „Поверително от Ел Ей“ обясни: „Имаше предизвикателства пред нас. И не мисля, че Алек беше психически и емоционално подготвен за такива разговори. Алек действа по различен начин в живота си.“

Заедно с Ким на интервюто беше и дъщеря ѝ Айланд, която има от брака си а Алек Болдуин. 26-годишната жена сподели трудностите, които е имала в общуването с баща си.

Снимка: Getty Images

„Той се справя с нервността по различен начин“, каза тя. „Израсъл е в семейство, в което биха го накарали да крие чувствата си или биха го нарекли слаб, защото се чувства така.“

Тя разкри, че никога не е можела разговаря с баща си за чувствата си. Въпреки това има неща, за които може да разговаря с него и да го пита за съвет.

Снимка: Getty Images

Алек Болдуин и Ким Бейсинджър се ожениха през 1993 г. През 2000 г. се разделиха и през 2002 г. финализираха развода си. Айлънд се роди през 1995 г.

Процедурата по развода отне повече от една година и около 3 млн. долара в съдебни разноски. В крайна сметка двамата родители успяха да постигнат съвместно попечителство над момичето, но в процеса се чуха неприятни обвинения.

Снимка: Getty Images

Бащата на Ким заяви, че бракът се е провалил заради темперамента и агресивното поведение на Алек. Адвокатите ѝ пък успяха да намерят запис, в който Алек Болдуин нарича Айланд „невъзпитано малко прасе.“

След края на брака си с Ким Бейсинджър, Алек Балдуин се ожени за фитнес инструкторката Хилария Болдуин, с която в момента чакат седмо дете заедно.