Съвсем скоро очакваме 38-годишната Хилария Болдуин да съобщи, че е родила отново. Алек Болдуин и съпругата му гледат 6 деца заедно и очакват седмото. Многодетната майка сподели малко повече за очакванията, страховете и надеждите си.

„Седмото бебе – когато хората ме питат, често се шегуваме“, написа тя в Инстаграм. „Обичам да се смея на себе си, поддържа разсъдъка ми. Шегата настрана обаче, благодарна съм за това преживяване.“

НЕ ВСИЧКО Е ПРЕКРАСНО

Освен че има половин дузина деца, Хилария Болдуин е преминавала и през едно от най-ужасните неща, които могат да се случат на една жена – спонтанен аборт. Тя знае рисковете, които бременността крием, но е щастлива с избора си.

„Много добре познавам радостта и загубата, красотата и болката, които майчинството носи“, написа още тя. „Научих се да уважавам хубавото, трудното, неудобното, магическото и непознатото в този невероятен процес, който съм благословена да преживявам отново и отново.“

На красивото ѝ послание е отговорил и съпругът ѝ Алек Болдуин: „Ти си много специален човек и се надявам, че децата ти ще са толкова специални, колкото си и ти.”

КОГА ЩЕ РОДИ ХИЛАРИЯ БОЛДУИН?

Йога инструкторката не е споделила кога ѝ е терминът, нито колко напреднала е бременността ѝ. Тя обаче разкри за бременността през март. Ако приемем, че са минали поне 3 месеца, през които е пазила тайната, бебето трябва да се роди някъде през септември. Така че всеки момент може да очакваме новината, че в дома им има ново дете.