Жена, която е решила да се омъжи за себе си, се е сблъскала с вълна от онлайн тормоз. Причината похарчила хиляди, за да се омъжи сама за себе си.

Дани Еванс от Лос Анджелис мечтаела да се омъжи от малка, като същевременно винаги вярвала, че сватбата е преди всичко празник на булката, споделя тя за Love Don't Judge, пишат британските медии. Когато търсенето на младоженец се проточило, тя стигна да идеята да направи сватба без него и да се омъжи за себе си.

Евънс изпълнила плана си през 2022 г., като похарчила , за сватбената церемония.

„Бях съдена, защото похарчих 4000 долара за сватба, за да се оженя за себе си. Преди сватбата прекарах няколко години в терапия, просто наистина се опитвах да намеря себе си", споделя американката.

„По време на пътуването към това да обичам себе си, спрях да пия, спрях да правя секс, прекарах много качествено време със себе си, излизах сама. Просто наистина открих какво харесвам", допълва Дани.

Скоро след като онлайн потребителите научили за необичайната й сватба, жената се сблъскала с буря от критики. Редица потребители започнали да наричат Евънс "нарцистична" и да я осмиват заради наднорменото й тегло. А някои предположиха, че тя се е омъжила за себе си, защото никой мъж не й е обърнал внимание.

Снимка: YouTube/@Love Don't Judge

„Това не е вярно, мога да се омъжа за мъж още утре“, отсича Евънс. Американката казва, че недоброжелатели намерили адреса й и започнали да й изпращат писма по пощата. Една от тях й казал, че ще отиде в ада, ако не се покае, че се е омъжила за себе си.

Въпреки критиките и обидите, имало и потребители, които подкрепят Евънс. Жената от своя страна твърди, че е щастлива да живее сама и да е омъжена за себе си. Тя отбеляза, че понякога ходи на срещи с мъже.

По-рано бразилският модел Джанайна Празерес си купи годежен пръстен за 80 000 долара и се омъжи за себе си. 35-годишната бразилка обясни, че иска да бъде възможно най-независима жена и да се омъжи за себе си се е превърнало в символ на нейните вярвания.