"Това не е кликбейт", написа в Инстаграм профила си Даниел Петканов. "В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а именно разделени ли сме двамата".

"Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца", пише още Петканов.

"Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория", допълва той.

"КАРТИ ДОЛУ е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже", казва Петканов.

"Да, ние бяхме скарани с нея", казва Даниел във видеото, което споделиха в YouTube.

"Да, аз лично си мислех, че това е краят и се разделяме", допълва Алекс.

"С Даниел се различаваме по едно основно нещо - отношението ни към работата и ангажиментите, към уговорките с хората", каза тя.

"Аз съм жена и имам по-кратък "срок на годност" и по-кратко ще бъде харесвана и актуална", допълни Алекс.

"Ти си хиперамбициозна", контрира Дани.

Вижте любопитния разговор между двамата в 1-часовото видео по-долу, което наподобява на виртуална семейна психотерапия.