Когато си млада и красива - си забележима, когато си популярно лице - си разпознаваема, когато си съпруга на Даниел Петканов - будиш любопитство, а когато вече си станала майка, може да си и много полезна с опит и всичко останало, което съпътства забързаното ти ежедневие. Моделът и инфлуенсър Александра Петканова, която беше V-водеща в "Гласът на България" споделя пред LadyZone.bg предстоящите летни емоции с Дани и малкия Габриел. И, разбира се, ще ни „почерпи” с любимата си разхлаждаща напитка.

Алекс, как прекарвате лятото с Даниел и малкия Габриел?
Голяма част от времето си сме в градината и се наслаждаваме на слънцето с различни игри на открито. Габриел е едно щастливо дете, много обича да ловим охлюви след дъжд и да ритаме топка.

Имате ли планирана почивка през август – септември или вече се отдадохте на такава и къде?
Бяхме на нашето море вече за седмица - майки с деца, организирали сме тази почивка с мои приятелки. А през август ще сме отново някъде по българското черноморие цялото семейство.

Всъщност къде обичаш да релаксираш – на море, на планина, у нас или в чужбина?
Обичам природата и нямам конкретно предпочитание дали ще бъда на море или на планина - важното е да си създаваме положителни емоции и да трупаме впечатления, това е, което прави живота интересен!

Снимка: Ангел Захаринов

Кое е любимото ти питие през лятото, сама ли си го приготвяш и каква е рецептата за него?
Любимото ми питие това лято е „Аперол Шприц”. Обичам да го приготвям за себе си и за приятели, когато времето е топло, защото действа много освежаващо.

Рецептата е:

3 части просеко,
2 части Aperol,
1 част газирана вода (за шприц ефект)

Снимка: Ангел Захаринов