В петък вечер популярната двойка влогъри Алекс и Даниел Петканови гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Първо в студиото влезе само Алекс (новият V-Reporter в "Гласът на България"), която поздрави водещия със „Здравей, наборе!“ (и двамата са родени през 1994 г.). Ето какво още сподели тя:

"В нашата спалня вече спи само един, защото другият е при детето. Е, ще мине и това... Караме се, но детето е най-силната причина, за да се съберем отново и да си простим по-бързо. Преди е имало по три дни сръдни. Сега всичко минава бързо.

Аз не обичам да закъснявам, като войник съм, много съм пунктуална, а той е много лежерен. За такива неща се караме.

Кой от двамата е по-известен ли? Определено Дани.

Запознахме се в Студентски град. Отивах на лекции, а той правеше репортаж и ме спря за интервю. Помоли ме да затворя очи и да си представя нещо хубаво, след което изведнъж ме целуна по устата. Моите колеги започнаха да снимат с телефоните си. Вечерта качих снимка и го тагнах, той така ме намери във Facebook. Започнахме да си пишем и се гаджосахме.

Какво не му харесват хората на Дани? Че е малко нахален".

Снимка: Олег Попов

След влизането на Дани Петканов в студиото стана още по-забавно. Двамата отговаряха независимо един от друг на интимни въпроси: любима поза, с коя известна личност би спал, кога и къде за последно правихте секс...

Най-голям фурор предизвика разминаването в отговорите на въпроса „Кога за последно правихте секс?“. Според Дани двамата са правили секс преди 10 дни, а според Алекс – преди месец.

Дани Петканов се строполи на земята, когато Алекс каза по телевизията, че за последно са правили секс преди месец
Снимка: Олег Попов

Цялото гостуване на двамата влогъри можете да гледате тук: