Прелюбопитни снимки на принцеса Даяна по бански и в компанията на Кирил Сакскобургготски публикува в „Инстаграм“ 82-годишният бизнесмен Джанкарло Джамети, който заедно с дизайнера Валентино създава прочутата модна къща.

„Два момента от приятелството с принцеса Даяна и Кирил Сакскобургготски“ – е озаглавил кадрите Джанкарло Джамети. Снимките са направени на яхтата на Валентино, най-вероятно през 1990 г.

Кирил Преславски е вторият син на бившия български премиер Симеон Сакскобургготски. Той е роден през юли 1964 г. и e с три години по-млад от принцеса Даяна. 

Преди няколко месеца Джанкарло Джамети публикува друг екзотичен кадър от същия ден и на същата яхта, на който се вижда и съпругата на Кирил – Росарио Надал. Двамата се разведоха през 2012-а след 23-годишен брак.

Кирил и Росарио имат две дъщери и един син.

В друг пост в социалната мрежа Джанкарло Джамети публикува снимка на прочутия фотограф Марио Тестино, запечатал Даяна в червена рокля на Valentino. „Сериалът „Короната“ отново ни напомни за трудностите в живота на Даяна. Ето две снимки, които ни показват нейната усмихната и чаровна страна“ – пише бизнесменът.