Това, че си принц, по никакъв начин не ти гарантира успех във всичко. Дори не си застрахован от това да направиш лошо впечатление с готвена от теб изненада. Точно това се случило с принц Уилям, който разкри кой е най-ужасният подарък, който някога е правил на съпругата си Кейт по време на участието си в популярен подкаст на Би Би Си с бившия английски футболен национал Питър Крауч, за да повишат обществената осведоменост относно проблемите на психичното здраве.

След като бившият нападател на Англия Крауч призна, че преди 3 години е купил на съпругата си Аби дъждобран, 38-годишният херцог на Кеймбридж сподели за подобно преживяване „Веднъж подарих на жена си бинокъл – това е нещо, което тя не ми позволява да забравя“, казава Уилям, добавяйки:

Снимка: Getty Images

„Това се случи, когато бяхме гаджета. Опаковах го. Беше страхотен. Опитвах да убедя себе си в това. Обясних й „той е наистина страхотен, виж колко далече можеш да виждаш с него!“ Тя ме гледаше, недоумявайки: „Това е бинокъл, какво става?“. Не мина добре. Честно казано нямам идея защо й купих бинокъл.“

Снимка: Getty Images

Надяваме се, че Уилям си е взел поука и следващите подаръци за съпругата му са били съобразени както с повода, така и със самата нея. През април херцозите на Кеймбридж празнуваха своята девета годишнина от сватбата. Срещат се преди цели 19 години в университета „Сейнт Андрюс“, където и двамата учат по това време.