Луксозното издание "Пътеводител на добрия вкус" имаше своята луксозна премиера в кокетно френско бистро в София. Хубавa атмосфера с коктейли и изискана храна в компанията на приятели, сподели за Ladyzone главният стилист на bTV Станимира Янакиева, която е автор на книгата.  

 


На коктейла можеха да бъдат опитани бонбони на chef Павел Павлов, който има собствена марка “La Fève by Pavel Pavlov”. Chef Павлов до момента има над 20 спечелени медала на световно ниво.


Имаше специални коктейли, сред който и авторски, посветен на книгата - с G.M.MUMM, Chivas XV и ягоди.

 


За цветната декорация се погрижи топ флористът Жени Ковачева, която беше подбрала цветя в бяло (любимите на Станимира Янакиева) и акценти в червено.

 


"Mi Amante" подариха луксозен продукт за косата на гостите на събитието. 

 

Кратко инфо за книгата:

"Пътеводител на добрия вкус" е съвременен наръчник за стил на живот с бързи и лесни практични съвети, които са съобразени с индивидуалните ни нужди, в които се описани някои от златните правила и вековните традиции в Изкуството на етикета и добрите обноски по утвърден и иновативен начин. В годините Станимира Янакиева е развивала тези знания, които се наричат Savoir-vivre (зная как), или френската философия как да се живее добре, т.нар. Joie de vivre (радост от живота), чрез умението да се радваме на живота такъв, какъвто го създаваме за себе си.

Книгата е разделена на пет глави, които запознават читателите с насоките за лайфстайл начин на живот през XXI век, които показват и нейния път, нейната лична история и философия за живот. Може да я намерите ексклузивно на svfashionstudio.com.