Шеф Павел Павлов гостува в "Шоуто на Николас Цитиридис", където заедно с водещия на предаването правиха неустоимо вкусни шоколадови бонбони.

Кулинарният експерт показа първите и най-важни стъпки в приготвянето на шоколадови бонбони. За уменията си той печели два златни медала за бонбони в Лондон.

"С шоколад се занимавам от около пет години", казва шеф Павлов.

"Аз всъщност съм готвач, но се занимавам с шоколад всеки ден", допълва той.

Досега той е бил на три големи състезания за сладкарство. На едно от състезанията той печели седем медала за осемте бонбона, които приготвя.

Павел Павлов е роден в София и израства в Банкя, като от 2010 г. живее в Ставангер, Норвегия.

Професионалното му развитие там продължава в ресторантите "RenaaЮ, който има една звезда "Мишлен", както и "BØLGEN OG MOI". Страстта си към сладкарството открива по време на работата си за друг реномиран ресторант – "Танго".

След три години и половина в него той решава да премине на следващото ниво, като започва работа в Норвежкия гастрономически институт. Там успява да развие сладкарските си умения и получава покана да се присъедини към норвежкия кулинарен отбор. Павел е единственият чужденец член на отбора.

През 2016 г. заедно с отбора взима участие в Световната кулинарна олимпиада в Ерфурт и печели два златни медала, класирайки се на почетното четвърто място в света.

Вижте какви бонбони приготвиха шеф Павлов и Николас Цитиридис във видеото по-горе.