Силвена Роу каза "Да" на Фейсбук предизвикателство и сподели своя снимка без грим. 

"За всички, които искат да ме видят без грим! А и с рошава коса!!!", написа тя към поста си в социалната мрежа. 

Снимка: facebook.com/ChefSilvenaRowe


Кадърът беше посрещнат изключително позитивно от последователите й и последваха много положителни коментари. 

Освен с перфектните си готварски умения и пиперлив език като част от журито на MasterChef, Силвена Роу е известна и със здравословния си начин на живот и активното спортуване. Тя често споделя видеа от залата, в която тренира, или снимки от бекстейджа на предаването. 

Ето как стилната кулинарка изглежда и с професионален телевизионен грим.

 

"Бърза закачка от следващият епизод в неделя на Мастершеф - моята уникална гримьорка Раче е УАУ", написа Силвена Роу към публикуваното видео. 

Елеминирайте бялата захар от вашето меню - често призовава кулинарката. В менюто за здраве по време на пандемия тя препоръчва да се включват повече кисело зеле, туршии и кефир. Кълновете пък са част от нейната програма за младост. Десертите, които приготвя са без захар, а обикновено и без глутен. 

"Доказано е, че бобът действа антисъстаряващо. Всеки втори ден аз си правя бял фасул. Месото също трябва да се ограничи. 1 грам месо на 500 грама от вашето тегло трябва да се приема. Няма нужда от повече.", сподели тя като гост в предаването "Тази сутрин" преди време. 

По време на първата карантина заради COVID-19 през пролетта тя призова "да бъдем любвеобилни, обичащи се един друг, но без физически контакт."