В американската преса е изтекла нова информация за загубата на сина на Тина Търнър - Рони Търнър.

Page Six съобщава, че освен от рак на дебелото черво синът на Търнър страда и от атеросклеротично сърдечносъдово заболяване, което не позволява на кръвта да преминава правилно през артериите му, които са запушени с плаки холестерол.

При обявяването на смъртта на съпруга си Афида Търнър обяснява, че Рони се е разболял "за три седмици" от "гадния рак", без да дава повече подробности.

Тина Търнър публикува своя снимка със затворени очи.

Снимка: Getty Images

"Рони, ти си отиде от този свят твърде рано. В болката си затварям очи и мисля за теб, моя любим син", каза 83-годишната американска суперзвезда.

Трагичната загуба на Рони идва четири години след смъртта на първия син на Тина Търнър от връзката ѝ със саксофониста Реймънд Хил. На 3 юли 2018 г. Крейг Реймънд Търнър сложи край на живота си под дулото на пистолет в дома си в Лос Анджелис.

"Мисля, че Крейг е бил самотен човек. Имам негови снимки навсякъде. И мисля, че той е на правилното място", вярва тя година след самоубийството на сина си, който става свидетел на насилието, на което е подложена от Айк Търнър, пише още БГНЕС.