Водещата Петя Дикова сподели, че се опитва да намери галено име за сина си Илиян Младши. Докато за други български имена лесно може да се намери съкратено обръщение, което родителите и приятелите му да използват, името на сина ѝ създава трудности в това отношение:

„А пък ако на някого му хрумне какво кратко (4-5 буквено) обръщение мога да използвам за Илиян Младши (нещо като Сашо, Ники, Митко...), защото И-ли-ян-че-то просто са твърде много срички, моля предложете в коментар.“

Петя Дикова роди сина си на 11 декември миналата година. Момченцето носи името на баща си Илиян, който тази седмица празнува именния си ден (Илинден – 2 август). Петя отбеляза празника с мил пост във Фейсбук.

"Днес за Илиян е един от любимите дни в годината. Вълнението му е двойно, защото за първи път празнува заедно с малкия ни син, кръстен на него.
На големия Илиян пожелавам покрай грижите и ласките за децата, да намираме и време за моменти като този от снимката, да не липсват и отегчените физиономии на децата, когато мама и тати се целуват (като тази от снимката), да ги носим на ръце (той мен също), и да възпитаме добри хора, които с достойнство да носят имената си.