Тази жена не само няма намерение скоро да се пенсионира, а и сменя професията си! 61-годишна канадка изоставя работата си в правоприлагащите органи, за да стане еротичен модел в OnlyFans и модел на бельо. Тя заявява, че печели по близо 2000 долара на седмица и е събрала огромно количество последователи онлайн.

"Бях много добра в работата си като полицай", казва инфлуенсърката в социалните мрежи и модел Бианка Джаг. "Основната ми цел беше да помагам на хората и имах много задължения".

"Занимавах се и с разследвания, но след 17 години като полицай, напуснах, защото това вече не ме удовлетворяваше. Не бях щастлива и имах нужда от промяна в живота си", казва Бианка, която се описва като "френско-канадски модел, който работи пред уебкамера".

През 2012 г. тя напуска канадските правоприлагащи органи след 17 години вярна служба и се опитва да управлява ресторант, преди да започне кариера като модел на бельо, съобщава Daily Star.

Преди това е изкарвала по 800 долара на седмица, а в момента сумата, която успява да заработи е двойна.

"Започнах да работя пред уебкамера, за да си стъпя на краката финансово, след като ресторантът ми беше затворен", казва тя за кариерата си на модел. "По това време участвах в състезания като културист и познавах човек, който имаше уебсайт за показване на мускули, така че реших да опитам."

В Инстаграм 61-годишната канадка е събрала повече от 120 хиляди последователи, благодарение на младежкото си излъчване и провокативни снимки.

“Получавам много комплименти за външния си вид, което ме ласкае, и хората често ми казват, че изглеждам по-млада“, споделя Бианка.

Голяма част от доходите ѝ отиват за операции и разкрасителни процедури, за да поддържа стройно тяло и да изглежда млада. Тя разкрива, че е похарчила 22 000 долара за гръдни импланти, 3 200 долара за повдигане на клепачите и си слага ботокс на всеки три месеца.

Бианка не е единствената, която зарязва професията си на полицай, за да стане еротичен модел. Миналия месец срещу полицайка от Минеаполис е започнало разследване, след като шефовете й научили за акаунта ѝ в OnlyFans, който бил разкрит, след като тя спрялашофьор, който се оказва, че се е абонирал за него.

Друга служителка на правоприлагащите органи в Колорадо се пенсионира миналата година, вместо да се изправи пред вътрешно разследване във връзка с притежаваната от нея страница в OnlyFans.

Друг полицейски служител в Детройт подаде оставка през 2022 г. на фона на вътрешно разследване на нейния пикантен акаунт в същия сайт за възрастни.