Как ли се е променил животът на Джордж Клуни, откакто светът се изправи срещу пандемията от COVID? Актьорът сам разкри това в интервю за списание „W“. И отговорът изобщо не е толкова впечатляващ, колкото би очаквал някой от един от най-сексапилните мъже на света – просто повече домакинска работа.

Снимка: Getty Images

Нека ви кажа какво се превърна в мое хоби – по две три перални на ден и постоянно миене на чинии, защото децата ми са мърлячи“, разкри той. „Очевидно и тях трябва да го къпя от време на време.

Джордж и Амал Клуни са родители на близнаци. Александър и Ела са на по три години и по всичко изглежда, че актьорът и красивата му съпруга са поделили задълженията си по отглеждането им. Едно от нещата обаче, които Джордж Клуни няма право да прави, е да подстригва дъщеря си.

Подстригвам сина си, подстригвам и себе си, но никога не подстригвам дъщеря си“, каза той. „Лошо ми се пише, ако го направя. Дъщеря ми изглежда прекрасно, а косата ѝ е много дълга. Ако не направя прическата на сина ми както трябва, не е толкова страшно, защото ще порасне пак. Но жена ми ще ме убие, ако пипна косата на дъщеря ни.

Снимка: Getty Images

В интервюто си Джордж Клуни говори още за това как пандемията се отразява на изкуството и го променя. Той разкри, че първоначалният замисъл на филма „Среднощното небе“, който излезе наскоро, е бил по-различен, докато не е започнала кризата около COVID.

Изведнъж филмът, който разказва за глобален апокалипсис, стана актуален по един по-различен начин. Първоначално темата беше за съжалението и търсенето на опрощение. Но когато започна пандемията, темата на филма стана за невъзможността да се прибереш и да прегърнеш хората, които обичаш.

Снимка: Getty Images

Филмът с участието на Джордж Клуни в главната роля излезе в края на миналата година в стрийминг платформата „Нетфликс“. Лентата разказва за последния човек, останал на Земята, след като всички останали са напуснали планетата, за да потърсят нов дом.