Сам Асгари, съпругът на Бритни Спиърс, е подал молба за развод.

Новината е съобщена от TMZ, но никой от мениджърите на двамата все още не е коментирал.

Бракът на двойката продължи едва 1 година. Двамата се запознаха през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния клип на Спиърс "Slumber Party", но сключиха брак рез юни 2022 г.

През февруари за първи път се появиха новини, че семейството има сериозни проблеми.

На последните си снимки, които споделят в социалните мрежи, и двамата са без пръстени. Но източник на PEOPLE твърди нещо различно за връзката им.

"Няма съмнение, че Сам е страхотен за Бритни. Той има много положително влияние върху нея. Той е много мотивиран да остане здрав и във форма и те често тренират заедно".

Асгари подкрепя Спиърс и по време на битката ѝ за настойничество. Той дори носеше тениска с надпис #FreeBritney, за да засили своята подкрепа за певицата.  

"Сам е скалата на Бритни от години. Той се грижи тя да се храни добре и да тренира", споделя негов близък пред изданието. "Тя разчита на него за всичко. Той също работи и има свой собствен живот, но е наоколо, доколкото може."

Двамата си казаха „Да“ на церемония с 60 гости, сред които бяха Мадона, Парис Хилтън и Донатела Версаче Роклята на булката беше по неин дизайн. Бритни носеше и златни обувки с гравирана на тях датата на сватбата.

Вижте българското бижу, което Бритни носеше в един от видеоклиповете си