Остават броени дни до раждането на първото общо дете на певицата Кейти Пери и звездата от „Властелинът на пръстените“ Орландо Блум. Колкото повече приближава датата, толкова повече бъдещата майка, която ще ражда за пръв път, се вълнува. А заедно с нея се вълнува и годеникът ѝ, макар вече веднъж да е ставал баща.

В радиоинтервю Кейти Пери разказа, че Орландо Блум очаква детето с нетърпение именно защото с очаква момиче. Тя каза: „Мисля, че е наистина развълнуван да има малко момиче. Нали знаете, че дъщерята обикновено е „момичето на татко“. Сигурно и сега ще е така, ще видим.

Снимка: Getty Images

Орландо Блум вече е баща на 9-годишно момче, наречено Флин, от връзката си с австралийския модел Миранда Кер.

И ако Блум е развълнуван, то Кейти Пери е залята от почти всяка емоция, която може да изпита един човек: „Объркана съм, нервна съм, изпълнена съм със щастие, депресирана съм… всичко това. Светът се е побъркал и е откачено време да създаваш нов живот. Още преди години хората са водели подобни разговори, но сега всичко вече се е объркало.

Снимка: Getty Images

Въпреки че Кейти и Орландо знаят пола на бебето, те все още не са решили как ще кръстят дъщеря си. По думите на бъдещата майка, двамата се надяват, че самото бебе ще им каже как се казва: „Очаквам като я погледна и да си кажа: „Да, това ще е името ти и така ще те наричаме“.

Кейти и Орландо вече трябваше да са сключили брак, но пандемията от COVID-19 провали плановете им и засега не са обявили кога ще се състои церемонията.