Тенденцията за живот, който е далеч от „напудрен“ и идеален, достигна и до сладкарската индустрия. На мода са „небрежни“ торти, които в никакъв случаи не са перфектно оформени. Напротив – колкото „по-разхвърляни“ и артистични са, толкова по-добре.

Сладкарите, които приготвят подобни изкушения, твърдят, че най-важното за една торта е тя да е вкусна. Ако сте постигнали съвършения вкус на сладкиша, но външният вид все не ви се отдава, то тази тенденция е точно за вас.

В оформянето на т.нар. “messy cakes” могат да се използват сладкарска сметана, блатове от смес за целувки, истински цветя и плодове, както и шоколад, като най-важното изискване за направата им е наличието на въображение.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement

Снимка: Instagram

Повърхността на този вид торти не се заглажда до съвършенство, както обикновено правят майсторите сладкари.

Снимка: Instagram

Вижте във видеото горе една любопитна рецепта за чийзкейк с чушки>>>

Това означава само едно – че не са ви нужни десетки уреди, техники и прибори като пошове и шпатули, за да сте в крак с последната мода в сладкарството.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK